Joachim Nilsson
Skåning som hittat nytt hem i Blekinge efter att ha rest runt i Sverige. Gillar ny teknik när den används på ett sätt som gör världen bättre. Okänt fakta: ‘Kunglig Hovleverantör’

Jocce-Kina

Tobias Larsson, Professor BTH
Älskar teknik- och problemlösning och har ett stort fokus på hur man med forskning och utveckling löser de stora samhällsfrågorna, samt tar oss till mars!

Tobias

Anders Berglund
Uppvuxen i de norrländska urskogarna. Tycker om teknik och brädspel. Vill inte medge det men spelar Players unknown battleground närhelst han får chansen. Hans dolda talang är att han är riktigt vass på att sticka vantar.

Anders

Elin Karlqvist
Efter uppväxten i de småländska skogarna och på östgötaslätten har färden gått både riket och världen runt. Efter Baristakarriär i Malmö gick kosan till Karlskrona för att ta språnget in i teknikens och kreativitetens magiska värld! Följer mottot från livsgurun pippi; “det har jag aldrig provat, så det klarar jag säkert!

Elin

Johan Hagelbäck
Tidigare lektor från BTH och Linneuniversitetet som numera hittat till industrin. Brinner för att öka teknikintresset hos barn och ungdomar. Har undervisat spelprogrammering i Kina

JohanH

Johan Wall
Jag heter Johan Wall och jag jobbar som forskare på Blekinge Tekniska Högskola. I mitt arbete får jag kombinera två av mina intressen, problemlösning och att bygga saker.

JohanWall